Skip to main content

Verzenden en bezorging

Let op! Afwijkende verzending en bezorging rondom de kerstdagen

Rondom de kerstdagen verzenden wij geen pakketjes omdat er door de kerstdrukte grote kans op vertraging van de pakketten is waardoor ze misschien te lang onderweg zijn.

Op dit moment zijn alle producten een pre-order. Bestellingen kunnen donderdag 23 december tussen 15.00 uur en 20.00 uur, of vrijdag 24 december tussen 10.00 uur en 17.00 uur worden opgehaald bij ons atelier in Delfgauw.

Verzenden

Als kleine ondernemers kiezen wij bewust voor een vaste verzenddag per week, dat is bij ons de woensdag. Zo zorgen wij ervoor dat je bestelling met liefde en aandacht wordt ingepakt. Al onze pakketten worden verzonden met PostNL. Je ontvangt een track & trace code waarmee je de bestelling kunt volgen.

Op dit moment verzenden wij alleen binnen Nederland.

De verzendkosten zijn € 6,95 en je betaalt geen verzendkosten bij bestellingen boven de € 35,00!

Bezorging

Bestellingen worden zodra ze zijn verzonden over het algemeen de volgende dag bezorgd. Door drukte of andere omstandigheden bij PostNL kan het soms één tot enkele dagen langer duren. Dit kun je volgen via de track & trace code die je van ons ontvangt. De pakketten passen niet door de brievenbus dus we raden aan om thuis te zijn om het pakket in ontvangst te kunnen nemen. De kaasjes kunnen 1-2 dagen buiten de koelkast blijven, maar het is aan te raden om ze zodra je ze hebt ontvangen meteen in de koelkast te leggen.

Afhalen

Het is ook mogelijk om je bestelling bij ons af te halen in Delfgauw. Wanneer je pakketje klaar ligt, nemen wij hiervoor contact met je op om een afhaalmoment af te spreken.